Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sea Front este situat la 75 km de aeroportul international din orasul Heraklion si la 7 km de orasul Rethymno.La aproximativ 100 m distanta de hotel se afla o statie de autobuz. Statia de autobuz este situata la 100 m de hotel. Hotelul este alcatuit din clădiri de două și trei etaje încadrate de grădini frumos amenajate. Acest hotel ofera facilitati precum: restaurant, bar, piscina extrioara cu apa de mare, minimarket, salon TV, parcare, schimb valutar, WiFi (pe tot spatiul hotelului, contra cost), internet spot (contra cost), medic (la solicitare, contra cost), spalatorie (la solicitare, contra cost). Camerele hotelului sunt frumos mobilate si utilate cu facilitati : baie cu dus si cadaaer conditionat individual (gratuit), seif (mecanic, contra cost), TV prin satelit, telefon, WiFi (contra cost), mini-frigider, balcon sau terasa. Plaja este cu nisip si pietricele, iar umbrelele si sezlongurile sunt contra cost. Pentru copii există o sală de joacă și un loc de joacă cu leagăne .

Localizare
Hotelul este situat la 7 km de orasul Rethymno, in localitatea Adele, in prima linie la plaja. Statia de autobuz este situata la 100 m de hotel.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, piscina exterioara, minimarket, salon TV, parcare, Wi-Fi (contra cost), tenis de masa, biliard, darts, programe de animatie pentru copii (1 data/saptamana), loc de joaca pentru copii, sectiune in piscina exterioara pentru copii.

Facilitati camera
Camerele sunt dotate cu baie cu dus sau cada, aer conditionat, seif (contra cost), TV, telefon, minifrigider, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.