Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Pantheon este locul ideal pentru relaxare, intr-un cadru natural minunat, oferind toate conditiile pentru a determina turistul sa se reintoarca. Toate camerele sunt echipate cu telefon, AC, grup sanitar prorpiu cu dus, uscator de par, tv-satelit, radio, frigider, seif (contra-cost), balcon cu vedere la mare/munte/gradina echipat cu masuta si scaune. Facilitati hotel Hotelul ofera oaspetilor facilitati precum: receptie 24 h, lounge cu tv-satelit, cafenea/minibar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, snack-bar la piscina, restaurante interioare si exterioare cu masa tip bufet, room service, fac, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina, parcare, wi-fi gratuit, lift, serviciu de spalatorie-calcatorie, internet acces, asistenta medicala si babysitting (la cerere), pingo-pong si mini-golf, nopti Disco, posibilitate de plata cu cardul (MasterCard si Visa).

Localizare

Hotelul Pantheon 3* este situat in partea de vest a orasului Rethymno, pe un deal unic, cu vedere la Marea Cretei, orasului Rethymno si a castelului venetian Fortezza. Plaja cu nisip, Koube, este la doar 10 minute de mers pe jos de la hotel.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor facilitati precum: receptie 24 h, lounge cu tv-satelit, cafenea/minibar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, snack-bar la piscina, restaurante interioare si exterioare cu masa tip bufet, room service, fac, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina, parcare, wi-fi gratuit, lift, serviciu de spalatorie-calcatorie, internet acces, asistenta medicala si babysitting (la cerere), pingo-pong si mini-golf,  nopti Disco, posibilitate de plata cu cardul (MasterCard si Visa).

Facilitati camere

Toate camerele sunt echipate cu telefon, aer conditionat, grup sanitar prorpiu cu dus, uscator de par, tv-satelit, radio, frigider, seif (contra-cost), balcon cu vedere la mare/munte/gradina echipat cu masuta si scaune.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Lift
Bar
Babysitting
Asistenta medicala

Locatie