Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL MINOA PALACE RESORT SPA:
Imbinand confortul cu luxul si atentia pentru detalii, hotelul ofera o atmosfera relaxanta pentru o vacanta de neuitat. Hotelul este format din doua corpuri, unul pe plaja iar celalalt peste drum de plaja, camerele imperial sunt situate in cladirea de pe plaja.

Tip masa:
Mic dejun.


Localizare HOTEL MINOA PALACE RESORT SPA:
Hotelul se afla pe plaja din Platanias, la 12 km de pitorescul oras Chania si 24 km de aeroportul international din Chania. Hotelul ofera privelisti incantatoare asupra zonelor rurale si asupra Muntilor Albi. La nord, hotelul se bucur de vederi panoramice spre plaja cu nisip auriu a statiunii Platanias incununata de albastrul safir al Marii Egee. In urma extensiei construite in 2008, oaspetii au acces direct la plaja cu nisip prin intermediul unui pod.

Plaja:
Plaja cu nisip si pietris decorata cu Steag Albastru se afla in fata hotelului.

Dotari camere:
Camerele si suitele sunt proiectate cu arhitectura clasica si combina luxul cu autenticitatea. Camerele sunt impartite pe mai multe categorii iar dotarile difera in functie de tipul lor. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat individual, televizor satelit, linie telefonica directa, Wi-Fi gratuit, seif electronic gratuit, baie de lux din marmura, uscator de par, minibar, terasa mobilat sau balcon. Suitele ofera un dormitor separat, living, DVD player, Mini Hi-Fi, televizor LCD de 26'', halate de baie, linie de cosmetice cu produse pe baz de plante, servicii de room service seara.


Facilitati HOTEL MINOA PALACE RESORT SPA:
Hotelul are numeroase facilitati la dispozitia turistilor: restaurant principal, restaurant a la carte cu specific italian, restaurant cu specific grecesc si cretan, restaurant a la carte cu preparate ecologice (doar pentru adulti), 4 piscine in aer liber, 2 piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja si la piscina, 3 baruri, VIP lounge, sala de sport complet echipata si renovata (acces gratuit), magazin de bijuterii, mini market, capela, centru de conferinte complet echipat, sala internet, teren de tenis si de fotbal cu nocturna, centru spa cu o gama completa de tratamente, coafor, manichiura si pedichiura, acces internet wireless in zonele publice si in camere, room service, seif gratuit in camera, baby sitting gratuit, serviciu de taxi si inchirieri auto, curatatorie, lectii de gatit de la bucatarul sef al hotelului, lectii de grup yoga, seri grecesti, seri cu muzica live, petreceri pe plaja.

Facilitati copii:
Miniclub pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii


Clasificare oficiala: 5*, clasificarea tour-operatorului: 5*


Web: www.minoapalace.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

MINOA PALACE RESORT & SPA