Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere




Localizare: Hotelul este situat pe plaja din Kolimbari , la 23 km de orasul Chania.

Numarul total de camere: 70 , duble garden view , duble sea view , junior suite , suite

Facilitati camere: aer conditionat, TV, telefon, uscator de par, mini-bar (contra-cost) si seif (contra-cost)





Facilitati hotel : receptie 24 de ore , lobby, wi-fi la receptie , restaurant principal ,spalatorie , piscina principala cu adancime intre 1.40 si 1.80 , piscine secundara este situate intr-o zona linistitadoua baruri ( principal si la piscina ), 2 restaurante ( principal si a –la carte ) , sala de fitness, jacuzii , servicii de masaj , posibilitatea organizarii de conferinte in hotelul cavo Spada aflat in imediata apropiere si facilitarea unor servicii suplimentare : inchiriere auto , inchiriere biciclete , excursii .

In restaurantul principal se serveste micul dejun, pranzul si cina , bufet, stil traditional Cretan si din gastronomia international .

Restaurantul a-la-carte Azzuro dispune de un numar limitat de locuri si necesita rezervare . Teresa acestuia ofera o frumoasa vedere spre mare.

Barul principal este deschis intre orele 19.00-24.00, barul de la piscine intre orele 10.00-19.00


Programul de ALL Inclusive:

Mic dejun: 07.30-10.00

Pranz: 13.00-15.00

Cina: 19.00-21.30

Snacks: 10.00-22.00

Bauturi: bere, racoritoare, ceai, cafea: 10.00-19.00

Bauturi alocoolice locale:

Barul de la piscina: 10.00-19.00

Barul principal: 19.00-23.00

Programele de animatie includ o serie de activitati desfasurate pe parcursul zilei: aerobic, gimnastica, volei pe plaja, jocuri si concursuri.

Zona de wellness este dotata cu o sala de fitness, jacuzii (contra-cost), sala de masaj (contra-cost).

Servicii de conferinta si evenimente pot fi oferite in hotelul Cavo Spada aflat in imediata apropiere. Cele 2 Sali cu capacitate maxima de 500 de personae dispun de urmatoarele facilitate: video-proiector, flipcharts, ecrane de proiectie, sistem de sonorizare acces la internet, servicii de fax.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

GRAND BAY BEACH RESORT