Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA:
Situat pe plaja din Kolymbari, Avra Imperial Resort 5* este un hotel recent deschis ce stabileste noi standarde de calitate si confort.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA:
Hotelul se afla la 100 m de plaja din statiunea Kolymbari, la 23 km vest de Chania si la 39 km de aeroportul din Chania.

Plaja:
Plaja mixta cu nisip si pietre se afla in fata hotelului.

Dotari camere:
Hotel Avra Imperial ofera 287 de apartamente amenajate cu stil, cu vedere la gradina sau la mare si 41 de camere de lux cu piscine private. Toate camerele si apartamentele sunt decorate cu elemente de marmura si dispun de un mobilier cu un design elegant. Toate camerele superioare, deluxe si camerele de familie sunt dotate cu: aer conditionat individual, zona Sitting cu o canapea confortabila si masuta de cafea, Free Internet connection, uscator de par, LED TV prin satelit, CD / DVD player (la cerere), Mini bar ( la cerere), baie de marmura cu cada si pereti de sticla, hidro masaj, halat de baie si balcon mobilat complet.

Facilitati HOTEL AVRA IMPERIAL BEACH RESORT & SPA:
Resortul ofera o gama larga de facilitati de prima clasa si servicii pentru oaspeti: restaurant principal Basilico, restaurant Gourmet, restarant a la carte, beach bar, lounge Bar, 2 baruri la piscina, 3 piscine exterioare, 1 piscina interioara, Welness si Fitness Center, Spa Center cu 8 camere de masaj si un salon de infrumusetare, Mini Market, magazin de suveniruri, centru de conferinte.

Facilitati copii:
2 piscine, Mini club, teren de joaca.

Clasificarea oficiala: 5*, Clasificarea tour-operatorului: 5*

Web: www.avraimperial.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Avra Imperial