Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul se afla la 8 minute pe jos fata de plaja. Este situat într-o grădină de măslini şi palmieri. Acesta are o piscină mare cu vedere la Golful KommenoLocalizare
Hotelul Paradise se afla situat la 8 minute distanta fata de insoritele plaje ale insulei Corfu. pe tarmul Marii Ionice si cu vedere la Golful Kommeno.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Paradise pune la dispozitia clientilor numeroase facilitati pentru a se putea bucura de confort pe toata perioada sederii: camere cu aer conditionat si balcon mobilat, vedere la Marea Ionica si la regiunea Gouvia, TV prin satelit, piscina cu sezlonguri gratuite, bar cu zona de relaxare unde sunt servite bauturi racoritoare si mese usore, masa de biliard si de tenis, acces gratuit la wi-fi, parcare gratuita, snack bar, restaurant buffet, servicii zilice de menaj, camera de bagaje, inchirieri auto, schimb valutar, spalatorie, receptie nonstop, seif, lift.