Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ocuparea minima in Suite 2 Bedrooms Sea View,
Suite Presidential Sea View, Family Room Superior Sea View si Family
Room Superior Garden View este de 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.
Marbella Beach Hotel este un resort de 5 stele, unul duntre hotelurile cel mai recent renovate. Localizat in Agios Ioanis, hotelul asteapta sa primeasca oaspeti oferind serviciile asteptate pentru un resort de lux precum camere stilate, privelisti incantatoare, o mare varietate de feluri de mancare sar si o multime de activitati atat indoor cat si outdoor pentru intreaga familie.

Localizare: la 14 km de aeroport, la 15 km de centrul orasul Corfu, in statiunea Agios Ioannis, pe malul marii

Dotari camere: acces internet wireless, Tv prin satelit cu ecran plat, telefon cu apelare directa, minibar, uscator de par, aer conditionat, seif, cafetiera balcon.

Facilitati hotel: 3 restaurante, patru baruri, trei piscine cu apa de mare, sala de fitness, spa, plaja cu nisip, magazine si centre de inchirieri. Oaspetii pot practica tennis, tir cu arcul, voley, basket si yoga. Diferite activitati au loc in complex precum show-uri de cabaret, piese de teatru si seri tematice. Pe mare sunt deasemenea o serie de sporturi ce pot fi practicate precum ski nautic, jetski, parasailing, banana, canoe sau plimbari cu barca cu motor.

Facilitati copii: loc de joaca pentru copii

http://www.marbella.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

MARBELLA BEACH

   Agios Ioannis Peristeron, Grecia

de la
3142  2681 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate