Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.wowhotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in Golful Gumbet, la 4 km de Bodrum si la 35 km de aeroport.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 496 de camere, dispuse in cladirea principala si in 43 de cladiri a cate 2 nivele. Camerele au balcon sau terasa, seif, iar mini barul este reumplut in fiecare zi.

SERVICII:
Max all inclusive – mic dejun bufet, pranz, cina, gustari tarzii, bauturi locale si ceel standard de import alcoolice si nealcoolice. Nu sunt incluse: vinurile speciale din restaurantele A’ la Carte, bauturile de lux, energizantele, restaurantul Mangal Park, micul dejun taranesc A’ la Carte.

FACILITATI:
Restaurant principal, restaurante A’ la Carte cu specific turcesc, italienesc, mediteranean, o data pe sejur, fiecare restaurant, internet cafe. Contra cost sunt: serviciile medicale, spalatorie si uscatorie, babysitting, telefon si fax.

PLAJA:
Hotelul are plaja de nisip, cu 2 pontoane, sezlonguri, umbrelute, saltele, hamac prosoape gratuite, pavilioanele private pe plaja sunt contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscina principala exterioara, Aquapark, Relax Pool, piscina pentru copii, piscina interioara, centru fitness, baie turceasca, sauna, cursuri si echipament de tenis, sporturi nautice fara motor, aquagim, volei pe plaja, mini fotbal, basket, darts, jogging, polo, cursuri de dans, step, aerobic, stretching, biliard, tenis de masa, programe de animatie si divertisment, muzica live, seri tematice, karaoke, disco. mini club pentru copii. Contra cost sunt: sporturile nautice motorizate, masaj, centru de infrumusetare, cursuri private de tenis, nocturna, centru de scufundari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

WOW BODRUM RESORT

de la
2019  1969 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate