Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.amaraworldhotels.com

Localizare:
Situat la 15 km de aeroportul Bodrum (BJV) si la 26 km de centrul orasului Bodrum, pe Peninsula Pinului , la 3 km de localitatea Guvercinlik. Este pe malul marii.

Cazare:
Hotel a fost deschis in anul 2014, are o suprafata totala - 82 000 m2. Hotelul are 2 cladiri (A si B) cu 6 nivele, 256 standard rooms, max. 2+1 pers., 26 m2, in cladirea principala); 7 camere pentru persoanele cu dizabilitati (26 m2, in cladirea principala); 130 large (superior) rooms cu un dormitor (max. 3+1 pers., 3 m2, in cladirea pricipala); 119 family rooms cu doua camere (living, dormitor cu usa, max. 3+1 pers., 37 m2, in cladirea principala), 5 suite rooms cu 1 dormitor si livingroom, bucatarie, baie, garderoba si terasa (camerele au arhitectura diferita), situate in cladirea principala .
Toate camerele sunt dotate cu minibar gratuit (se reumple o data pe zi), TV LCD, WC, dus / cada,aer conditionat centralizat, seif , balcon, uscator de par, halat de baie, prosoape de baie, papuci, , mocheta, garderoba, curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana, room service (24 ore, contra cost). Toate camerele hotelului sunt non-smoking.

Servicii:
Ultra All Inclusive - sampanie de bun venit; minibar reumplut o data pe zi, mic dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina bufet in restaurantul principal, 24 h A la Carte Bistro sau Brasserie, serviciu 24 h la baruri, patiserie, gratar cu carbuni in restaurantul principal, meniu dietetic, col? amenajat pentru copii in restaurantul principal, sucuri fresh , pizza, pizza turceasca(pide), mancaruri de tip snack, inghetata in timpul zilei, mancare pentru bebelusi (0-3 ani) Amara Babes Club, servicii de mancare si bauturi (inghetata, fructe, porumb fiert, limonada, sangria etc) la piscina si la plaja, grill-ul , barul de salate , meniu de bauturi in toate barurile (doar branduri de bauturi alcoolice de top in meniuri: Baileys, Martini, JB, etc). Contra cost : bauturile alcoolice la sticla, toata vinurile si sampaniile locale si de import , bauturile alcoolice premium; unele restaurante A la carte (este nevoie de rezervare pentru toate restaurantele a la carte); room service 24 h; lunch box .

Facilitati:
Restaurant principal cu terasa (Pina Restaurant - open buffet), 6 restaurante a la carte (turcesc, italian, pescaresc - cu rezervare, o masa/pe sejur, gratuit; asiatic,international, steak house - cu rezervare, contra cost), 6 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara (una pentru adulti si una pentru copii), aqua park (10 tobogane), cabinet medical, centru SPA, coafor, lanturi de magazine, spalatorie, 6 sali de conferinte (40–600 pers.),club de noapte, internet cafe si WiFi, parking service, spalatorie auto, baie turceasca, sauna, baie cu aburi . Facilitati copii - piscina interioara si exterioara, 3 tobogane acvatice, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), mini-disco, cinema, bona (contra cost)

Plaja: Proprie, nisip si pietricele, 150 m lungime, WC, dusuri 2 Pontoane (din plastic, pe apa). Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit. Contra cost : inchiriere pavilioane.

Sport si divertisment:
Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, biliard, tenis de masa, darts, program de animatie, internet. Contra cost: masaj, teren de tenis, lectii de tenis, sporturi nautice cu motor, biliard.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LA BLANCHE ISLAND BODRUM (ex.Amara Island)

   Guvercinlik, Turcia

de la
2297  1478 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate