Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.korumar.com.tr.

Localizare :
hotelul este situat in zona Kusadasi la 2 km de centrul orasului si 70 km de aeroport.

Cazare :
hotelul dispune de un numar total de 272 camere structurate pe 9 etaje, din care: 128 camere cu sea view, 111 camere cu vedere partiala la mare, 12 camere cu conexiune, 3 camere junior suite, 1 camera honeymoon, 1 presidential king suite, 1 diplomatic room, 12 executive room, 3 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au baie proprie cu dus/cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, mini bar, seif, tv satelit si balcon.

Servicii:
all inclusive – bufet deschis pentru mic dejun, pranz, gustari, cina, cina tarzie,restaurant , toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice, restaurant A la Carte. Nu sunt incluse: sucuri de fructe fresh, inghetata, bauturile de import.

Facilitati:
restaurant principal, bar la piscina, bar pe plaja, lobby bar , disco. Asistenta medicala, coaforul, rent a car, magazinele, internetul si jocurile de calculator, spalatoria si curatatoria, sunt contra cost.

Plaja:
Plaja este privata , cu nisip si pietricele; umbrelutele, prosoapele si sezlongurile sunt gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, centru de fitness, baie turceasca, sauna, mese si teren de tenis si volei de plaja, sporturi de apa care nu necesita carburanti, - sunt gratuite. Masajul, terenul de tenis in nocturna, centrul de infrumusetare si toate sporturile nautice care necesita carburanti sunt contra cost. Hotelul dispune de echipa de animatie si programe artistice pe timpul zilei si seara, si mini club.


Localizare : hotelul este situat in zona Kusadasi la 2 km de centrul orasului si 70 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

KORUMAR DE LUXE

de la
1252 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.10.2024 - 14.10.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate