Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat în inima Yalikavak, Family Belvedere oferă vedere panoramică spre Peninsula Bodrum și Marea Egee.

Descriere:

Hotelul este amplasat in inima Yalikavak, Family Belvedere ofera vedere panoramica spre Peninsula Bodrum si Marea Egee. Hotelul promite vacante de neuitat si o calitate superioara a serviciilor.

Localizare:

Hotelul se afla la 900 metri de plaja publica, in statiunea Yalikavak, la 18 km de centrul orasului Bodrum si la 50 km de aeroport. Locatia este superba, unitatea de cazare conturand o atmosfera placuta, un loc uimitor de unde poti vedea in liniste apusul soarelui. Odata ce alegi Family Belvedere Hotel, te pregatesti de un sejur excelent! 

Website:

http://www.familybelvedere.com

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de restaurant, 3 baruri, wireless în lobby, piscina secțiune pentru copii, loc de joaca, mini-club, mini-discoteca, animație, seară turceasca, sala de fitness, sauna, jacuzzi, masaj, billiard, internet café, sporturi acvatice cu motor.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, seif contra cost, baie cu dus, uscator de par, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie