Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.windoflara.com

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Lara, la 12 km de aeroportul din Antalya si la 19 km de centrul orasului.

Cazare:
Hotelul are un total de 276 camere: 240 camere standard (26 mp, un dormitor - un pat matrimonial + un pat sigle, o baie, max 2+1 pax), 12 camere Family Suit (52 mp, doua dormitoare cu usa intre ele, doua bai, max 3+1 pax). Toate camerele sunt dotate cu: baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif, parchet laminat, TV satelit si canale de muzica, conexiune Wi-fi gratuita, balcon.

Servicii:
All inclusive – restaurant principal tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei si seara tarziu, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, inghetata dupa amiaza intre anumite ore, restaurante A'la carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale din import, bauturile imbuteliate, vinurile speciale si din import, sucurile de fructe proaspete, room service.

Facilitati:
Restaurant principal – tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkuaz- bucatarie turceasca, Cilantro - bucatarie italiana, Capari - restaurant pescaresc, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea wi-fi este disponibila gratuit in tot hotelul.

Plaja: Plaja privata cu nisip si pietricele, la 700m de hotel, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Transfer gratuit catre plaja gratuit.

Sporturi si activitati:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, 9 tobogane, terenuri de tenis, baie turceasca, baie de aburi, sauna, baschet, volei pe plaja, gimnastica, darts, tenis de masa, centru fitness. Contra cost: sporturi nautice, biliard, echipamente si cursuri de tenis, tratamente SPA si masaj.
Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 3-12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

WIND OF LARA HOTEL & SPA

de la
1510  1251 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate