Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.voyageotel.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 35 km de aeroport si la 40 km de centrul orasului Antalya.

CAZARE: Hotelul are un numar total de 559 de camere, in cladirea principala, in cladirile A si B si in bungalow-uri. In cladirea principala sunt: camere standard (32mp, un dormitor, o baie, max 2+1 pers); camere family (39mp, doua dormitoare si o baie, max 4 pers); camere Deluxe (30mp, un living si un dormitor, baie cu Jacuzzi, terasa de 30mp cu Jacuzzi, max 2 pers); King Suits (110mp, doua dormitoare si un living cu spatiu de servit masa si bucatarie, doua bai, una cu Jacuzzi, vedere la mare, max 6 pers). Toate camerele din prima cladire principala au baie proprie cu cada, uscator de par, aer conditionat split functional 24 de ore, telefon direct, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare, lapte, ciocolata, napolitane cu ciocolata, alune, bere - realimentat zilnic), seif, mocheta (in suite parchet), TV satelit si canale de muzica, balcon, vedere la mare sau partiala la mare.
In cladirile A si B sunt: camere standard (28-32mp, un dormitor si o baie max 2+1 pers), camere family (39mp, doua dormitoare, o baie, max 4 pers). Toate camerele din aceasta cladire au aceleasi dotari ca si in prima cladire, doar ca sunt cu vedere la uscat. In bungalow-uri sunt: camere standard (32mp, un dormitor si o baie, max 2+1 pers), camere family (39mp, doua dormitoare, o baie, max 4 pers). Toate camerele din bungalow-uri au baie proprie cu dus si uscator de par, aer conditionat split functional 24 de ore, telefon direct, mini bar, seif, gresie, TV satelit si canale de muzica, balcon, toate camerele au vedere la gradina. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in toate camerele.

SERVICII:
Ultra all inclusive – bufet la mic dejun, mic dejun tarziu, gustari la Beach Club, cina, gustari tarzii, patiserie, inghetata, prajituri, cafea si ceai dupa amiaza, toate bauturile locale si unele din import alcoolice si nealcoolice, sucuri naturale de fructe doar pentru micul dejun si la Vitamin bar, bauturi energizante, frigidere cu bauturi racoritoare pe plaja si pe ponton, restaurante A’la Carte cu rezervare in prealabil o singura data pe sejur, mini bar in camere realimentat zilnic, sandvisuri in lobby bar intre 01:00 si 07:00. Nu sunt incluse in concept: bauturile dein import de lux, sampania, toate vinurile imbuteliate, restaurantul cu specific japonez YakiYaki, restaurantul cu specific Italian Mangiamo, Steak House si narghilea.

FACILITATI:
Restaurant principal si restaurant pentru adulti tip bufet, restaurante A’la Carte: Kebappa – turcesc, Mangiamo -italian (contra cost), Thai Chai – chinezesc, Yaki Yaki - japonez (contra cost), Steak House (contra cost), Gracias – mexican, Deep – pescaresc, Ela Ela – grecesc, diferite baruri pe teritoriul complexului, patiserie. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, coafor, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet, centru comercial, rent a car, internet café. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in hotel.

PLAJA:
Hotelul are plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private la plaja sunt cu rezervare in avans si contra cost. Exista doua pontoane: unul pentru familii si unul doar pentru adulti (peste 16 ani).

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park cu 5 tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, volei pe plaja, street ball, mini golf, tenis de masa, sporturi nautice nemotorizate. Contra cost: masajul, Spa si Wellness, nocturna pentru terenurile de tenis, cursuri de golf si tenis (Montgomery), sporturi nautice motorizate, cursuri de scufundari, colt internet si jocuri pe calculator.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, mini cinema, spectacole seara. Tugi Kids - mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4 - 12 ani si club pentru adolescenti cu varste cuprinse intre 13 - 16 ani, parc de distractii (pentru copii cu varste intre 3-14.99 ani este gratuit), cinema. Program special Smiling Babies pentru copiii cu varste cuprinse intre 0-3 ani.

NOTA: RENOVAT - 2014

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

VOYAGE BELEK

de la
3379  3279 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate