Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Colakli, la 13 km distanta de Manavgat si la 50 km de aeroportul din Antalya.
www.vonhotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Colakli, la 15 km distanta de Manavgat si la 55 km de aeroportul din Antalya.


CAZARE:
Hotelul are de un numar total de 404 camere: 311 camere standard (24mp, max 2+1pax), 45 camere family cu paturi suprapuse(2+2 pers., separate de un panou, cu paturi suprapuse pentru copii), 24 camere family suit (29mp, o camera spatioasa cu paturi suprapuse pentru copii despartite printr-un perete glisant, o baie, max 4pax), 35 camere family cu 2 dormitoare (42mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax), 8 camere family suit (65mp, doua dormitoare separata cu usa intre ele). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus si uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini bar, seif, mocheta, TV satelit si canale de muzica, balcon.

SERVICII:
All inclusive -tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice, bauturi si gustari in Aqua Park. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, sucurile naturale de fructe, restaurantele A'la Carte cu rezervare in avans, toate bauturile dupa ora 24.00, toate bauturile in Disco Club, baututurile in Irish Pub, room service.

FACILITATI:
Restaurant principal Safran tip bufet, restaurante A’la Carte: Kaftan Kebap House – turcesc, Vogatore – italian, Beluga - pescaresc, Taco Time - mexican, Kaiseki – preparate Far East, Longhorn steak House – Steak restaurant, baruri in cadrul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine, rent a car. In lobby este disponibila gratuit conexiunea Wi-Fi.


PLAJA:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.


SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, Aqua Park mare cu 11 tobogane (intrarea este gratuita pentru oaspetii hotelului), centru fitness, baie turceasca, sauna,volei, tenis de masa, gimnastica, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, bowling, biliard, Fun Fair, masaj si centru de infrumusetare.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscine si pe plaja, program artistic seara. Mini club pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Parcul de distractii este contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

VON RESORT GOLDEN COAST

de la
1427  993 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate