Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.hotelstellabeach.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Karaburun , la 25 km de Side, la 35 km de Alanya si la 90 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total de 220 camere, din care: 210 camere standard (2+1 pers), 10 camere family (2+2 pers). Toate camerele dispun de baie proprie cu cada, dus si uscator de par, aer condtionat in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (reumplut zilnic cu apa), seif (cu plata), TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii:
All inclusive – bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, gustari, pranz, cina, toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, sucul natural de fructe, bauturile in discoteca, bauturile in lobby bar dupa ora 24.00, toate bauturile imbuteliate, inghetata, cocktailurile, espresso si capucino.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet deschis, lobby bar, snack bar la piscina si pe plaja. Cu plata sunt: serviciile medicale, baby sitting, spalatoria, telefonul, faxul, internetul, coaforul, centrul comercial.

Plaja:
Plaja este privata, de nisip cu pietricele, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine inerioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, tenis de masa. Cu plata sunt: masajul, billiardul, sporturile nautice. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii, spectacole seara, mini club pentru copii cu programe in timpul zilei si seara.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Karaburun , la 25 km de Side, la 35 km de Alanya si la 90 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie