Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat în centrul orasului, aproape de centrul comercial. Camerele sunt decorate în stil arhitectural modern si dispun de confortul necesar pentru un sejur relaxant. Hotelul se potrivește perfect pentru familiile cu copii.

Descriere:

Side Town by Z Hotels reprezita o alegere excelenta pentru turistii care aleg sa-si petreaca concediile in Side. Datorita locatiei accesibile, in imediata apropiere a marii, fac din hotel locul preferat de familii cu copii.

Localizare:

Situat la doar 4 minute de mers pe jos de plajele din Side. Cascada Manavgat se afla la 5 km de Hotelul Side Town, iar centrul orasului Side este la 1,5 km.

Website:

http://www.sidetownhotel.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de piscina interioara, un disco bar si o piscina in aer liber. Oaspeţii pot beneficia de un masaj de relaxare la centrul de wellness, prevazut cu sauna, centru de fitness si baie turceasca. Hotelul ofera WiFi gratuit in zonele sale publice. Cele 2 restaurante ale Hotelului Side Town servesc mancaruri turcesti locale, precum si preparate din bucataria internatonala. Barul de la piscina ofera o gama larga de gustari si bauturi, inclusiv cocktailuri tropicale. In apropiere exista o parcare gratuita. 

Facilitati camere:

Hotelul Side Town ofera camere cu TV prin satelit si balcon privat. Camerele cu aer conditionat de la Side Town sunt decorate cu mobilier din lemn si culori pastelate. Toate camerele au minibar, cutie de valori si baie privata, dus, aer conditionat, mocheta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SUN BEACH HILL HOTEL(EX. SIDE TOWN)