Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.sherwoodhotels.com.tr

Localizare:Hotelul se afla in regiunea Bogazkent, la 50km de centrul orasului Antalya si la 40km de aeroport, cea mai apropiata localitate se afla la 5 km distanta.

Cazare: Hotelul are un numar total de 304 camere intr-o singura cladire principala (4 aripi de cladire): 223 camere standard (28mp, un dormitor - pat matrimonial sau doua paturi twin + un pat single, o baie, max 3pax), 52 camre Family (55mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax), 26 camere Deluxe (32mp, o camera spatioasa cu Jacuzzi pe balcon, max 2pax), 12 camere Large (35mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax). Toate camerele au baie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, internet WI-FI, parchet laminat, balcon si terasa.

Servicii: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata si dupa amiaza, pranz, cina, gustari tarzii, inghetata, toate bauturile locale si standard de import alcoolice si racoritoare intre orele 10.00 – 01.00, mini bar in camere, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, in Disco Club se servesc numai bauturi locale. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale de lux importate, toate bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucurile naturale de fructe (exceptie micul dejun), bauturile de import dupa ora 24.00, bauturile energizante, room service, bauturile de import in Disco club.

Facilitati: restaurant principal – Marca tip bufet, restaurante A’la Carte: Terra – bucatarie internationala, Pomodoro – bucatarie italiana, baruri pe teritoriul complexului, Disco club. Contra ost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet cafe si jocuri pe calculator, magazine, baby sitting, rent a car, coafor. Internetul WI-FI este disponibil gratuit in hotel.

Plaja: Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, loc de joaca pentru copii, centru fitness, sauna, baie turceasca, terenuri de tenis, volei, baschet, volei pe plaja, gimnastica. Contra cost: toate sporturile nautice, nocturna, echipamentele si cursurile de tenis, bowling, biliard, cursuri de scufundari, centru SPA, centru de infrumusetare.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, spactacole seara. Mini club cu programe speciale penru copii cu varste cuprinse intre 05-12 ani, Luna park intre anumite ore.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SHERWOOD DREAMS RESORT

de la
1601  1358 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate