Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.sherwoodresort.com.tr

LOCALIZARE:
Hotelul este situat pe plaja, in regiunea Lara, la o distanta de 10 km de aeroportul Antalya si la 10 km de centrul orasului.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 499 camere repartizate in doua cladiri principale: 395 camere standard (29mp, un dormitor, o baie, max 2+1 pax), 17 camere Junior Family (35mp, un dormitor spatios cu perete glisant, max 2+2 pax), 45 camere Family interconectate (57mp, doua dormitoare cu usa intre ele, doua bai, max 4 pax), 12 camere Suit standard (46mp, un dormitor, spatiu de relaxare, o baie cu Jacuzzi, max 2 pax), 13 camere Family (40mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4 pax), 10 camere Deluxe (57mp, un dormitor, un living, usa intre ele, doua bai, max 4 pax) si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie privata cu cada, dus, uscator de par, telefon direct, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, seif, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, TV satelit si canale de muzica, internet Wi-Fi.
La etajul 10 al hotelului se afla camerele speciale: King Richard Suit (90mp, doua dormitoare, un living cu chicineta, doua bai, aer conditionat split, vedere la mare, max 4 pax), Little John Suit (65mp, doua dormitoare, un living, o baie, vedere partiala la mare, max 4 pax), Maid Marian Suit (70mp, un dormitor, un living, o baie, vedere la mare, max 2 pax). Pentru aceste tipuri de camere exista anumite servicii extra: serviciu majordom, c-in si c-out special, sampanie si fructe la sosire, serviciu "turn down" set up VIP mini bar, 24h room service, prioritate la restaurantele A'la Carte, mic dejun zilnic servit in camera, spalatorie gratuita, internet gratuit, zona privata de plaja. De asemenea exista si 6 camere tip Suite pe fiecare etaj (30mp, un dormitor cu dressing, o baie cu Jacuzzi, vedere la mare, max 2 pax).

SERVICII:
Ultra All Inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, prajituri, cina, gustari noaptea tarziu, toate bauturile racoritoare si alcoolice locale si standard din import, cafea, ceai, suc natural de portocale doar la micul dejun, inghetata, mini bar (realimentat zilnic cu bauturi racoritoare si bere), restaurante A’la Carte – necesita rezervare in avans si pentru sejururi de min 7 nopti - o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale de import, sucurile naturale de fructe (exceptie micul dejun), bauturile energizante, room service si bauturile imbuteliate.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Sapore (specific italian), Lalezar (turcesc), Selenge (specific mongolez), restaurant cu gustari, lobby bar, bar la piscina, bar la plaja, disco club. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, room service, coafor, rent a car, centru comercial, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea Wi-Fi este disponibila in mod gratuit in tot hotelul.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private sunt cu rezervare in avans si contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Opt piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina interioara atat pentru adulti cat si pentru copii, aqua park cu tobogane (6 pentru adulti si 3 pentru copii), centru fitness, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, baie de abur, terenuri de tenis, baschet, volei de plaja, tenis de masa, sporturi nautice nemonotorizate. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, bowling, biliard, masaj si peeling, centru SPA si de infrumusetare, sporturi nautice motorizate.
Programe de divertisment in timpul zilei, spectacole seara. Mini club cu programe speciale pentru copii.
NOTA: COMPLET RENOVAT - 2014

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SHERWOOD BREEZES

de la
1866  1460 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate