Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Sensitive Premium Resort a fost deschis anul trecut si este situat pe malul marii. Aeroportul din Antalya se afla la o distanta de 40 km, iar centrul orasului Antalya la 49 km.

Localizare:
Hotelul Sensitive Premium Resort&Spa este situat aproape de malul mării, la 9 km de centrul orasului Belek si la 40 km distantă de aeroport.

Facilităti hotel:
Hotelul dispune de următoarele facilităti: un restaurant principal (tip bufet), 3 restaurante a la carte (cu specific italian, cu fructe de mare si preparate traditionale turcesti), o piscină exterioară si una interioară, terasă, grădină, patisserie, programe de animatie, Aqua Park, centru SPA, parcare, mini market, receptie non stop, shuttle bus până la plajă.

Facilităti camere:
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, TV prin satelit, telefon, aer conditionat, balcon, mini bar (aprovizionat zilnic cu apă, suc si bere), Wi-fi, set de cafea si ceai, seif, balcon, room service (contra cost).

Facilităti pentru copii:
Hotelul dispune de piscină pentru copii, mini club, teren de joacă, baby sitter (contra cost).

Sport si agrement:
Hotelul oferă o serie de activităti sportive precum windsurfing, sporturi nautice si scufundări. Alte activităti: mini golf, baie turcească, baie cu aburi, darts, tenis de masă, masaj, cameră de jocuri, sală de fitness, saună.

Plaja:
Hotelul este situat aproape de plaja sa private cu nisip fin, iar turistii au la dispozitie un shuttle bus direct. Umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA

de la
1457  967 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate