Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.sealiferesorthotel.com

LOCALIZARE:
Hotelul este amplasat in regiunea Konyaalti, la 5 km de centrul orasului Antalya si 15 km de aeroport.

CAZARE:
Numarul total de camere este de 240 din care: 115 camere standard (18-22 m2, 2 +1 persoane), 2 apartament Junior (35m2; max 3 persoane), 119 apartament Family (38 m2; max. 4 persoane, o camera de zi cu un pat twin si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, separate printr-o usa, o baie), trei camere pentru persoanele cu dizabilitati, un apartament King (80m2; max. 4 persoane). Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie, dus si uscator de par, sistem central de aer conditionat, telefon direct, mini-bar (doar apa), caseta seif (cu plata), TV prin satelit si canale de muzica.

FACILITATI:
Restaurant principal pentru bufet deschis, restaurant A’la Carte: bucatarie chinezeasca, mediteraneana, restaurant cu preparate din peste, bar pe acoperis, bar Snack si bar la piscina, lobby-bar, discoteca club, servicii medicale (la cerere), spalatorie, baby sitting, frizer, rent a car, centru comercial, internet café si jocurile pe calculator sunt servicii cu plata.

SERVICII:
Ultra All Inclusive - cocktail de bun venit, bufet deschis pentru micul dejun, pranz, gustare dupa-amiaza, cina si gustare tarzie, toate bauturile locale alcoolice si cele racoritoare servite intre orele 10.00-24.00. Restaurantul A’la Carte cu rezervare din timp o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in conceptul ultra all inclusive: bauturile de import, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucurile de fructe proaspete, inghetata, room service, bauturile in Disco Club.

PLAJA:
Plaja este situata vis-a-vis de hotel cu saltele si umbrele de plaja gratuite (prosoapele de plaja sunt cu cartela).

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de exterior si interior pentru adulti si copii, sala de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, tenis de masa si locul de joaca pentru copii sunt gratuite. Masajul, salonul de frumusete si Centrul SPA, terenurile de tenis, si sporturile nautice sunt cu plata.

LOCALIZARE: Hotelul este amplasat in regiunea Konyaalti, la 5 km de centrul orasului Antalya si 15 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL

de la
1504  1049 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate