Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.saphirhotels.com

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 12 km distanta de Alanya si la 130 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 611 camere repartizate in cladirea principala si in vile: 422 camere standard in cladirea principala (26mp, max 2+2pax); Vile: 64 camere Villa Elite junior (27mp, max 2+1pax), 54 camere villa standard deluxe (30mp, in caldirea noua, max 4pax) si 71 camere villa family deluxe suit (35mp, max 5pax). Toate camerele au baie privata cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat (cu program in functie de conditiile meteo) in cladirea principala si tip split in vile, telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare la sosire), seif (contra cost), mocheta in cladirea principala si gresie in vile, TV satelit si canale de muzica, balcon sau terasa.

Servicii:
All Inclusive plus - tip bufet mic dejun, pranz, cina, prajituri, ceai si cafea dupa amiaza, bufet tarziu, toate bauturile alcoolice si nonalcoolice locale pana la ora 02.00, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, sucurile naturale de fructe, inghetata, room service.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte: Turkish si Italian, baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, coafor, internet café, magazine, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi este diponibila gratuit in lobby.

Plaja:
Plaja este privata, cu nisip si pietricele, umbrelute si sezlonguri gratuite. Prosoapele pentru plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment:
piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, teren de tenis, volei, fotbal, volei pe plaja, teis de masa, centru fitness, baie turceasca, sauna, sporturi de apa nemotorizate. Contra cost: masaj, nocturna pentru terenul de tenis, sporturi nautice motorizate, centru SPA, salon de infrumusetare, cursuri de scufundari, biliard.
Se organizeaza programe de animatie in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copiii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Konakli, la 12 km distanta de Alanya si la 130 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SAPHIR HOTEL

de la
1476  1079 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate