Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la numai 150 de metri de plaja Kleopatra, hotelul Remi ofera camere prevazute cu TV prin satelit si balcon propriu. Dintre facilitati fac parte o piscina în aer liber si o baie turceasca traditionala. Camerele de la hotelul Remi sunt amenajate în tonuri calde, ofera aer conditionat si au mobilier din lemn, minibar, uscator de par si baie privata. Restaurantul tip bufet al hotelului Remi serveste o gama larga de preparate internationale si locale. Puteti lua masa în aer liber, pe terasa. Lounge barul ofera un meniu vast de cocktailuri. Va puteti bucura de un masaj de relaxare sau va puteti destinde la sauna. Hotelul ofera, de asemenea, un centru de fitness, o sala de jocuri si Wi-Fi gratuit în hol. Chiar lânga hotel se afla o varietate de magazine, restaurante si baruri. Castelul Alanya si Portul Alanya sunt situate la 2 km de Hotelul Remi
Situat la numai 150 de metri de plaja Kleopatra, hotelul Remi ofera camere prevazute cu TV prin satelit si balcon propriu. Dintre facilitati fac parte o piscina în aer liber si o baie turceasca traditionala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie