Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.portobello.com.tr
LOCALIZARE: Hotelul este situat langa celebra plaja Konyaalti, la 8 km de centrul orasului Antalya si la 20 km de aeroport.
CAZARE: Numarul total de camere este de 346 din care: (22mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax), Family rooms 28 (54mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4pax), Junior suit rooms 28 (48mp, un dormitor, un living – separate, o baie, max.3pax), Senior suit rooms 8 (54mp, un dormitor, un living, o baie, max.3pax) si 3 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu balcon, au vedere la mare si vedere la gradina, baie privata cu cada, telefon, uscator de par, sistem central de aer conditionat, telefon direct, seif, mini-bar (apa, bauturi racoritoare, bere realimentat zilnic), TV prin satelit si canale de muzica, conexiune Wi-Fi.
SERVICII: All Inclusive- tip bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, gustari inainte de pranz, pranz, cina, cafea, ceai, prajituri dupa amiaza, gustari tarzii, inghetata la la barul de la plaja inte anumite ore, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale pana la ora 02.00. Nu sunt incluse: bauturile din import, sucurile naturale de fructe, room service, restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans, bauturile in Disco club.
FACILITATI: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Italian, Mexican, Fish, Turkish, 5 baruri in diferite zone ale hotelului. Contra cost: magazine, coafor, spalatorie si curatatorie, servicii medicale, baby sitting, room service, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, rent a car. WI-FI internet in Lobby si in camere este gratuit.
PLAJA: Hotelul dispune de plaja privata pe faimoasa plaja Konyaalti. Prosoapele, saltelele si umbrelele de plaja sunt gratuite. Transferul spre plaja se face printr-un tunel care strabate soseaua.
SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine de exterior si interior, piscina pentru copii, tobogane, terenuri de tenis, tenis de masa, darts, centru de fitness, sauna, baie turceasca, volei. Terenurile de tenis, sporturile motorizate si non motorizate, sporturile nautice, masajul, central SPA si Welness sunt contra cost. Programe de divertisment in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 05-12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

de la
1810  1409 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate