Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.otiumhotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Titreyengol la 450m de malul marii, la 70km de aeroportul din Antalya si la 7km de vechul oras Side.

Cazare: Hotelul are un total de 426 camere: 285 camere hotel standard (22-31mp, max 2+1pax), 69 camere hotel large (35-39mp, max 2+2pax), 7 camere hotel suit family (50-70mp, max 5+1pax, un dormitor si un living cu usa intre ele, o baie, o baie), 22 Villa family suit (47mp, max 5pax, doua dormitoare si un living, o baie), 32 Villa family (42mp, max 4pax, un dormitor si un living), 6 camere Suit (45-75mp, max 4+1pax, un dormitor si un living). Toate camerele au baie privata cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, seif, TV satelit si canale de muzica, mini bar (apa si bauturi racoritoare la sosire, apoi realimentat zilnic numai cu apa), conexiune internet WI-FI si balcon.

Servicii: All Inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz, cina, gustari dupa amiaza, restaurant cu bufet pentru copii, clatite, restaurant cu gustari la plaja, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00 – 23.00, inghetata intre anumite ore. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, vinurile speciale, cocktail-urile, bauturile de lux, sucurile naturale de fructe, bauturile imbuteiate, restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans, narghileaua, bauturile in Disco club, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, resutaurante A’la Carte: Salvini - bucatarie italiana si Alize - bucatarie mediteraneana, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, curatatorie, coafor, telefon, fax, colt internet si jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea internet WI-FI este disponibila gratuit in tot hotelul.

Plaja: Plaja privata cu nisip la 450m de hotel. Sezlongurile umbrelele si prosoapele de plaja sunt gratuite. Exista transfer gratuit oferit de hotel pe tot parcusul zilei catre plaja sau oaspetii pot ajunge pe jos pe malul lacului Titreyen (10 minute). Pavilioanele private la plaja sunt contra cost si necesita rezervare in avans.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior, Aqua Park, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, volei, volei pe plaja, sauna si baie turceasca. Contra cost: Jacuzzi, masaj, nocturna pentru terenurile de tenis, centru Wellness & SPA si sporturi nautice.
Programe de animatie la piscina si la plaja, competitii pentru adulti si copii, seara spectacole. Pentru copii exista un spatiu special amenajat – Children’s World. Mr. Crab – restaurant cu masute si scaunele, locuri de joaca, dormitoare pentru copii si bebelusi pentru somn dupa amiaza, piscine si aqua park pentru copii, diverse activitati diverse precum plimbare cu bicicleta, gradinarit, picturi pe fata etc. Mini Fun Fair, mini Disco seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

OTIUM ECO CLUB SIDE

de la
1436  1162 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.10.2024 - 02.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate