Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Oba Star Alanya este situat la 110 km de aeroportul din Antalya, la 2 km de centrul orasului Alanya, la doar 50 de metri peste drum de plaja sa privata (mic tunel). Construit în 2010, o suprafata totala de 2500 mp, ultima renovare a fost facuta în 2010. Hotelul este format din doua cladiri de 5 etaje: - 140 camere standard (max. 3 pers, 22 mp). Camera: - Dus - Uscator de par - Aer conditionat individual - TV - Telefon - Mini-bar (apa la sosire, gratuit) - Seif (contra cost) - Pardoseala - mocheta - Balcon - Curatenie în camera - de 3 ori pe saptamâna - Schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamâna Dotari si servicii: - Restaurant principal - 4 baruri - Piscina in aer liber - Coafor - Spalatorie - Curatatorie Relaxare si sport: Gratuit: - Sauna - Baie turceasca - Gym - Volei pe plaja - Program de animatie - Acces internet wireless (în lobby si camere) Contra cost: - Masaj Pentru copii: - Piscina pentru copii Plaja: Proprie, nisip - pietris. Bar pe plaja: gratuit. Sezlonguri - gratuit. Umbrele si saltele - contra cost. Prosoape de plaja: gratuit. Piscina: umbrele, paturi si saltele - gratuit.
Hotel Oba Star Alanya este situat la 110 km de aeroportul din Antalya, la 2 km de centrul orasului Alanya, la doar 50 de metri peste drum de plaja sa privata (mic tunel).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

OBASTAR HOTEL

de la
1026  921 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.10.2024 - 26.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate