Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.litorehotel.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Ocurcalar, la 30 km de orasul Alanya si la 90 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
In toatal are 259 camere: camere Standard (34 - 40m², un dormitor, o baie, max.2+2pax), camere Family (54m², doua dormitoare, o baie, max.4+1pax). Toate camerele sunt cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon, mini bar (apa, apa minerala, racoritoare, bere) fierbator de apa pentru ceai si cafea, seif, TV satelit si canale de muzica, balcon, conectare la internet WI-FI (viteza redusa).

Servicii:
Ultra all inclusive – bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in prima parte a zilei si dupa amiaza, gustari seara taziu, toate bauturile racoritoare si alcoolice locale, o parte din bauturile alcoolice din import(numai la Loby bar) si cele racoritoare, inghetata, bar cu gustari la plaja, restaurante A’la Carte cu rezervare in prealabil o data pe sejur. Servicii cu plata: bauturie din import speciale, vinurile speciale, sucul natural, room service.

Facilitati:
Restaurant principal – pentru servirea meselor tip bufet, restaurantele A’la Carte: Sushi – Far East, Fish - pescaresc, Osmanli – Turcesc, barurile din complexul hotelier. Servicii cu plata: servicii medicale, baby sitter, spalatorie si curatatorie, uscator de par, telefon, fax, internet, magazine, rent a car. Conectarea la internet WI-FI (viteza redusa) in tot hotelul - gratuit.

Plaja:
Plaja proprie cu pietricele, sezlonguri, umbrelute si prosoape pentru plaja gartuit. Pavilioane private cu rezervare in prealabil si cu plata.

Sport si divertisment: Piscine exterioare si interioara pentru adulti si copii, Aqua Park cu tobogane, centru fitnes, baie Turceasca, sauna, baie de aburi, volei pe plaja, gimnastica, tenis de masa. Servicii cu plata: centru SPA, sporturi nautice, masaj, biliard si jocuri pe calculator.
Programe de divertisment in timpul zilei, diverse competitii in timpul zilei la piscina si pe plaja, seara spectacole. Mini club pentru copii pe perioada zilei si program de seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LITORE RESORT HOTEL & SPA

de la
1207  948 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate