Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.limrahotel.info

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Kiris, la 5 km de statiunea Kemer si 70 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 815 camere: 218 camere standard in cladirea principala (vedere partiala la mare, la mare si la piscina), 336 camere in cladirea Arycanda (vedere la mare si piscina), 35 camere standard in Fame Garden (vedere la gradina), 130 camere in cladirea Limra Park (vedere la parc, peste strada, max 2+2 pax) - toate camerele standard au capacitatea de cazare a 2+1 persoane, 37 camere Jacuzzi studio in cladirea principala, 52 camere Family suit in cladirea Fame Garden (2+2 pers) si 7 camere Junior suit in cladirea Arycanda (2+2 pers). Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere la mare sau gradina, baie privata cu cada, uscator de par si telefon, aer conditionat centralizat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mocheta, seif, mini-bar (alimentat zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere), satelit TV si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi.

SEVICII:
Ultra All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, inghetata in Café Bonjour, prajituri, ceai si cafea, cina, cina tarzie, toate bauturile alcoolice si non-alcoolice locale si unele standard de import, cafea turceasca in Lykya, Atlantis si barul din lobby, restaurantele A’ la Carte (Sandal si Kazan) cu rezervare in prealabil si mini-barul din camera. Nu sunt incluse in concept: restaurantele A’ la carte Italian, Barbeque, Chinez, toate bauturile imbuteliate si la cutie, bauturile de lux importate, vinurile speciale, sucurile naturale de fructe.

FACILITATI:
Restaurant principal – Phaselis, Likya snack, Galata snack, patiserie, restaurante A’la Carte: Ponte Veccio - specific italian, China Garden - specific chinezesc, Sandal - pescaresc, Kazan - specific turcesc, restaurant BBQ, baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: centru comercial, coafor, servicii medicale, baby sitting, room service, spalatorie si uscatorie, jocuri pe calculator, telefon, fax, internet, rent a car.

PLAJA:
Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris; prosoape, sezlonguri si umbrele de soare gratuit. Pavilioanele private pe plaja sunt contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscina exterioara si interioara pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, terenuri de tenis, squash, baschet, volei pe plaja, darts, sporturi acvatice nemotorizate. Contra cost: sporturi nautice motorizate, scoala de scufundari, masaj, centru Wellness, nocturna si echipamentul pentru terenurile de tenis, biliard.
Programe de divertisment in timpul zilei, seara spectacole. Programe speciale pentru copii in Mini-club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LIMAK LIMRA HOTEL

de la
1187  988 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate