Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.limakhotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Lara- Kundu, la o distanta de 15 km de aeroportul din Antalya si la 25 km de centrul orasului.

CAZARE:
Hotelulare un numar total de 441 camere: 319 camere standard (32mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 92 camere family (65mp, doua camere separate cu usa glosanta intre ele, max 2+2pax), 11 camere Junior Suit cu Jacuzzi (45mp), 15 camere Suit cu Jacuzzi (70mp), 4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie privata cu cabina de dus, cada, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, seif, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere realimentat zilnic), TV satelit si canale de muzica, conexiune internet WI-FI, balcon.

SERVICII:
Ultra All Inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dimineata si dupa amiaza, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, mini bar in camera realimentat zilnic, serviciu calcat haine/2 articole de persoana intre orele 09.00-16.00, room service intre orele 02.00-04.30, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile locale si de import imbuteliate, sucurile naturale de fructe, bauturile de lux din import, inghetata ambalata din baruri, restaurantele A'La Carte cu rezervare in avans.

FACILITATI:
Restaurant principal – Zen, restaurante A’la Carte: La Cuccina (bucatarie italiana), Revan (bucatarie turceasca), Gringos (bucatarie mexicana), Far East (Tai si Sushi), gustari la piscina, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet, coafor, rent a car, centru comercial. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit in toate zonele hotelului si in camere.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja – gratuite. Pavilioanele sunt disponibile cu rezervare in avans si sunt contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si pentru copii, aquapark cu 9 tobogane in esterior si 1 tobogan in interior, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis, squash, tenis de masa, nocturna pentru terenurile de tenis, sporturi nautice nemonotorizate. Contra cost: masaj, centru SPA, lectii de tenis si echipamente, echipamente pentru squah, sporturi nautice motorizate, biliard, bowling. Programe de divertisment in timpul zilei si diverse spectacole seara. Mini club si Junior Club pentru copii cu programe variate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )

LIMAK LARA DE LUXE HOTEL

de la
1868  1555 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate