Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.limakhotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Belek, la 45km de Antalya si la 35km de aeroport.

CAMERE:
Numarul total de camere este de 373, dintre care 233 se afla in cladirea principala, iar 232 in Resort. In cladirea principala sunt 148 de camere standard (30mp, max 2+1pax), 24 camere extra standard (max 3+2 pax), 10 camere Duplex (max 4 pax), 8 camere Family (45mp, doua dormitoare cu usa intre ele, doua bai, max 2+2 pax), 2 Suite si 7 Suite cu Jacuzzi.
In cladirea Resort: 32 camere Standard (35mp, max 2+1 pax), 52 camere extra standard (max 2+2 pax), 16 camere Family (doua dormitoare cu usa intre ele, doua bai, max 4 pax), 81 de camere Deluxe Family (doua dormitoare separate fara usa intre ele, doua bai). Toate camerele au balcon si vedere la mare sau gradina, baie proprie cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mocheta, seif, mini-bar, TV satelit si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi.

SERVICII:
Ultra All Inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, inghetata in barul Likya dupa amiaza, cina, bufet tarziu, toate bauturile locale si unele standard din import alcoolice si racoritoare, mini-bar cu apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic, suc proaspat de fructe la micul dejun, restaurantele A’la Carte: Dynasty, Sushida si Tandori cu rezervare in avans, room-service intre orele 02:00 – 04:30 gratuit pentru mese optionale. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux din import, toate bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucurile proaspete de fructe, inghetata ambalata, room-service intre orele 04:30 – 02:00, restaurantele A'la Carte: La Cucina, Poseidon si El Saguaro cu rezervare in avans.

FACILITATI:
Restaurant principal Pinea tip bufet, restaurante A'la Carte: Dynasty (turcesc), La Cucina (italian), El Saguaro (mexican), Poseidon (pescaresc), Sushida (japonez), Tandori (indian), baruri in diverse locuri in cadrul complexului hotelier. Contra cost: magazine, coafor, servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, centru SPA si de infrumusetare, telefon si fax, internet café si jocuri pe calculator. Conexiunea Wi-Fi este disponibila in mod gratuit.

PLAJA:
Plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele pe plaja se rezerva in avans si sunt contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine exterioare pentru adulti si piscina pentru copii, piscina interioara, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, terenuri de tenis, nocturna pentru terenurile de tenis, tenis de masa, baschet, volei, volei pe plaja, sporturi de apa nemotorizate.
Contra cost: echipament si cursuri de tenis, bowling, biliard, sporturi de apa motorizate, masaj, centru Wellnes&SPA.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii pentru adulti si copii pe plaja si la piscine, spectacole seara. Mini-club pentru copii cu animatori profesionisti in timpul zilei si seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LIMAK ATLANTIS

de la
1571  1347 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate