Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.limakhotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Belek, la 35km de aeroport si la 40km de orasul Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 465 camere. Sunt 198 camere standard in cladirea principala (un dormitor, o baie, max 2+1pax), 173 camere standard in bungalow-uri (un dormitor, o baie, max 2+1pax), 12 camere family in cladirea principla si 79 camere family in bungalow-uri (45- 55mp, max 2+2pax), 3 Grand suits cu Jacuzzi in cladirea principala. Toate camerele au balcon sau terasa, vedere la mare sau la gradina, baie privata cu dus, cada si uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, mocheta, seif, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere - realimentat zilnic), TV satelit si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi.

SERVICII:
Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, prajituri, cafea, ceai, cina, bufet tarziu, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si nealcoolice, restaurante A’la Carte – Sushida si Mangal, room service intre orele 02:00 - 04:30, inghetata la Restaurantul Pinea, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile imbuteliate si la cutie locale si din import, bauturile speciale din import, sucurile naturale de fructe, inghetata ambalata, room service intre 04:30 si 02:00, restaurantele A’la Carte: La Cucina, Red Wok, Mangal BBQ.

FACILITATI: i
Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: La Cucina (italian), Red Wok (chinezesc), Sushida (japonez), Pahsa (turcesc), Mangal BBQ, diferite baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: telefon, fax, internet, magazine, coafor, spalatorie si curatatorie, servicii medicale, baby sitting, rent a car, jocuri pe claculator. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila in hotel in mod gratuit.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private sunt contra cost si necesita rezervare in avans.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, tenis de masa, tir cu arcul, volei pe plaja, baschet, sporturi nautice fara motor. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentul, lectii de tenis, masaj, centru SPA, sporturi nautice cu motor, centru de scufundari.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

LIMAK ARCADIA GOLF

de la
1563  1537 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate