Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.kirmanhotels.com.tr

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Karaburun, la 27 km de Side, la 33 km de Alanya si la 100 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 290 camere. Toate camerele sunt amplasate in cladirea principala: 188 camere standard (40mp, un dormitor si o baie, max 3+1pax), 65 camere family (48mp, 2 dormitoare cu usa de legatura, 1 baie, max 4+1pax), 32 camere junior suits (40mp, un dormitor si o baie, max 4+1pax) si 5 camere pentru persoane cu dizabilitati. Camerele standard si family au vedere la gradina sau la mare, junior suites sunt toate cu vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat (functioneaza intre anumite ore in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini bar (realimentat zilnci cu bauturi racoritoare si apa), seif, LCD TV satelit si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi, balcon.

Servicii:
Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, lunch, gustari, dupa amiaza ceai, cafea si prajituri, cina si gustari tarzii, toate bauturile locale si unele de import alcoolice si racoritoare, sucurile naturale de fructe numai la micul dejun, inghetata 1 ora/zi numai la clubul copiilor, Baby Corner este disponibil 24h, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: sucurile naturale de fructe, toate bauturile de import neincluse in concept, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, inghetata, narghilea, room service.

Facilitati:
Restaurant principal cu terasa tip bufet, restaurante A’la Carte - Mediterranean, Chinese si Kebab House (specific turcesc), baruri in jurul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, coafor, centru comercial, telefon, fax, rent a car, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in lobby.

Plaja:
Hotelul dispune de plaja privata de nisip si pietricele, cu umbrelute, saltele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
piscine de interior si exteriorpentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, Jacuzzi, centru fitness, terenuri de tenis, baschet, mini fotbal, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: sporturile nautice, sauna, masajul, iluminarea nocturna a terenurilor de tenis, biliardul.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.

NOTA: renovat 2013.

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Karaburun, la 27 km de Side, la 33 km de Alanya si la 100 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

KIRMAN HOTELS LEODIKYA RESORT