Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.karmirhotel.com

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Goynuk, la 40 km de aeroportul din Antalya si la 8 km de statiunea Kemer.

Cazare: Numarul total de camere 297 repartizate in 3 cladiri: 247 camere standard (23mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 40 camere family (34mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 3+1pax), 6 Junior Suit (40mp, un dormitor cu spatiu de relaxare, o baie, balcon spatios, max 3+1pax), 2 King Suit (51mp, o camera spatioasa cu sptiu de relaxare, max 4pax), 2 Karmir Suit (63mp, camera spatioasa cu spatiu derelaxare, o baie, max 2pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par, aer conditionat VRF, parchet laminat, telefon direct, mini-bar (numai apa), seif, TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - servicii de masa 24h - tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, ceai, cafea, cina, gustari noaptea tarziu, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale si standard de import, suc proaspat de portocale numai la micul dejun. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium importate, vinurile speciale, vinurile imbuteliate, sucurile proaspete de fructe, restaurantele A'la Carte cu rezervare in prealabil, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurant A'la Carte - Amethyst - preparate din bucataria italiana, Rubi - preparate din bucataria turceasca, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, cafenea turceasca si disco bar. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, rent a car, salon de coafura, centru comercial, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator. Accesul la internet Wi-Fi in zona de lobby este gratuit.

Plaja: plaja privata a hotelului, la o distanta de 100m, pietris si nisip, sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Pavilioane private la plaja sunt contra cost.

Sport si divertisment: piscine de exterior si interior, piscina exterioara pentru copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, mini fotbal, tenis de masa. Contra cost: nocturna pentru terenul de tenis, masaj, biliard, sporturi nautice.
Programe de divertisment, concursuri in timpul zilei, spectacole seara. Mini club pentru copiicu varste cuprinse intre 04-12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

KARMIR RESORT & SPA

de la
1144  871 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate