Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.ichotels.com.tr

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Kundu, la 25 km de centru orasului Antalya si la o distanta de 15 km de aeroport.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 429 camere: camere standard (26mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 29 camere family (52 mp, max 2+2 pax, 1 living room + 2 dormitoare, 2 bai),camere standard Quad (26mp, un dormitor cu pat matrimonial si doua paturi twin, o baie, max 3+1pax), camere Family (52mp, un living, doua dormitoare, doua bai, max 2+2pax), camere junior suit (33mp, un dormitor cu pat matrimonial, sofa si spatiu de relaxare, o baie, max 2+1pax), camere pentru persoane cu dizabilitati (26mp, special amenajate), 1 Kids suit (52mp, doua dormitoare separate cu baie), King suit (131 mp, un living si doua dormitoare, o baie cu Jacuzzi si una cu cada) si Presidential suit (213 mp, la etajul superior al hotelului, doua dormitoare si un dormitor pentru personal, living cu spatiu de servit masa si de lucru, o baie cu Jacuzzi, o baie cu cada). Toate camerele au vedere la mare sau la gradina, cu balcon sau terasa, baie cu cada, uscator de par, halate de baie si papuci, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (bauturi racoritoare, apa si bere - realimentat zilnic), seif, covor, TV satelit si canale de muzica, conexiune Wi-Fi (viteza redusa). Camerele King si Prezidential ofera concept VIP (transfer de la si catre aeroport, express check in / out, mini bar realimentat zilnic, cos cu fructe, suc natural de fructe, bere din import, curatenie in camera de doua ori pe zi, flori, halate de baie, papuci, prosoape de plaja, servicii de curatatorie, internet wireless).

SERVICII: High & All Inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari la micul dejun, pranz, gustari dupa amiaza, prajituri, inghetata, cina, bufet la miezul noptii, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, mini bar in camera, bautura si cos cu fructe la sosire. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux, toate bauturile imbuteliate, vinurile speciale, room service, bauturile si tigarile in Lounge, restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans (o singura data pe sejur). Nu este permis accesul copiilor sub 12 ani in restaurantul A‘la Carte cu specific italian.

FACILITATI: Jasmine – restaurant principal tip bufet, gustari la bar Sunset, 6 restaurante A’la carte – Cavalli (bucatarie italiana), Casa Mexicana (bucatarie Mexicana), Canton Chinese (bucatarie chinezeasca), Sushi Japanese (bucatarie japoneza), Fes (bucatarie turceasca), Green Fish (preparate fructe de mare), baruri pe teritoriul hotelului, IC Café, IC Cream, disco – club. Contra cost: telefon, fax, centru comercial, coafor, servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, internet café si jocuri pe calculator, rent a car.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja – gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si pentru copii, tobogane, baie turceasca, terenuri de tenis, squash, mini fotbal, mini golf, volei pe plaja, tir cu arcul. Contra cost: sporturile nautice, nocturna, echipamentele si lectiile pentru terenurile de tenis, masaj, centru SPA & Wellness, biliard, bowling, cursuri de scufundari.
Programe de divertisment in timpul zilei si diverse spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste intre 4-12 ani, competitii la piscina si pe plaja.


LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Kundu, la 25 km de centru orasului Antalya si la o distanta de 15 km de aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

IC GREEN PALACE

de la
3260  2600 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate