Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.eftaliahotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Turkler, la 18km de centrul orasului Alanya si la 100km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar de 473 camere repartizate in 12 cladiri cu 3 etaje: camere standard (28mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere standard large (32mp, o camera spatioasa, max 3+1pax), camere family A (39mp, max 4pax, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie). Toate camerele au baie privata cu cada si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in unctie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar, seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza ceai, cafea, prajituri, gustari tarzii, toate bauturile locale racoritoare si alcoolice intre orele 10.00- 23.30, inghetata la patiserie intre anumite ore. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, toate bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, room service, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans, Disco club.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte – Turkish si Italian, lobby bar, bar la piscina, bar la plaja. Contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, baby sitting, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine, rent a car.

Plaja: Plaja privata cu pietris la 100m distanta de hotel, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. La plaja se ajunge pe un pod care traverseaza soseaua.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, Aqua Park, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, tensi de masa, baschet, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, biliard, masaj.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 -12 ani si Junior club pentru 13 -16 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

EFTALIA VILLAGE

de la
883  853 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate