Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.eftaliahotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 12km de centrul orasului Alanya si la 110km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 325 camere in doua cladiri: 251 camere standard (26mp, max 2+2pax), 28 camere family A (38mp, max 4pax, un dormitor, living, o baie), 42 camere family rooms B (55pm², max 6pax, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie), 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu cada si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar, seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza ceai, cafea, prajituri, gustari seara tarziu, toate bauturile locale racoritoare si alcoolice intre orele 10.00 -23.30, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, inghetata la barul de la piscina intre anumite ore. Nu sunt incluse: toate bauturile importate, toate bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, room service, bauturle in Disco club.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja. contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, baby sitting, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine, rent a car.

Plaja: Hotelul ar plaja privata la o distanta de 150m de hotel, de pietris, sezlonguri si umbrele gratuite. Prosoapele de plaja sunt contra cost.

Sport si divertisment: piscina de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, tenis de masa, teren de tenis, baschet, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, nocturna pentru terenul de tenis, biliard, centru de infrumusetare, masaj.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 -12 ani si Junior club pentru 13 -16 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

EFTALIA RESORT

de la
1114  1047 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.09.2025 - 19.09.2025 | transport cu avionul | plecare din Sibiu
Verifica disponibilitate