Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.hoteldrita.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Kargicak, la 139 km de aeroportul Antalya, la 14 km de centrul orasului Alanya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 199 camere: camere standard (25mp, max 2+1pax), camere standard cu paturi suprapuse (25mp, un dormitor cu paturi suprapuse pentru copii, max 4pax).Toate camerele au baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (contra cost), seif (contra cost), LCD TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat si balcon.
Conexiunea la internet WI – FI este de joasa viteza.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, dupa amiaza prajituri, ceai si cafea, cina si gustari seara tarziu, toate bauturile locale racoritoare si alcoolice pana la ora 24.00, bar cu gustari si bauturi racoritoare la plaja pana la ora 17.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile importate, toate bauturile dupa ora 24.00, toate bauturile in disco, sucurile naturale de fructe, inghetata, room service, cafeaua turceasa, cappuccino, espresso, cocktail-urile, bauturile alcoolice la barul de pe plaja, restaurantul A’la Carte.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, un restaurant A’La Carte, bar la piscina si la plaja. Contra cost: servicii medicale la cerere, coafor, spalatorie, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator. Conexiunea WI-FI (viteza redusa) este disponibila gratuit in lobby si in zona piscinei.

Plaja: plaja privata de nisip si pietris (se ajunge la plaja printr-un tunel subteran c traverseaza soseaua), sezlonguri si umbrele gratuite. Prosoapele de plaja sunt contra cost.

Sport si divertisment: piscina exterioara pentru adulti si copii, tobogan, piscina interioara, tenis de masa, centru fitness, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, centru SPA, biliard, jocuri pe calculator, baie turceasca, sauna, masaj.
Programe de divertisment in timpul zilei, spectacole seara. Mini club si loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

DRITA RESORT HOTEL & SPA

de la
1269  1000 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate