Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.delphinhotel.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Lara, la 10 km de aeroportul din Antalya si la 15 km de centrul orasului. Hotelul este situat direct pe plaja.

Cazare: Numarul total de camere 650. Exista 474 camere superioare (35mp, cu vedere la uscat sau partiala la mare, paturi twin, pat pentru o persoana si canapea, baie, max 2+2 pax), 38 camere family (56mp, doua dormitoare cu doua usi separate, o baie, un balcon, max 4+1pax), 64 Junior Suite (45mp, un dormitor, o baie, doua balcoane, un pat dublu, un pat single si o canapea, max 3+1pax), 21 camere Lagoon (36mp , max 3pax, aceste camere au propria lor piscina, pentru motive de siguranta, hotelul nu accepta cazarea copiilor sub 7 ani in acest tip de camera), 2 Suite (58mp, un dormitor si o camera de zi, o baie, max 2pax), 43 camere conectate (35mpx2, doua camere superioare, max 4+1pax) si 8 camere pentru persoane cu dizabilitati (toate aceste camere sunt cu vedere la uscat). Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie proprie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat cu program in functie de conditiile meteorologice, telefon direct, seif, mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere, nuci si ciocolata realimentat zilnic), ceainic, set cafea & ceai, internet wireless, TV prin satelit si canale de muzica.

Servicii: Ultra all inclusive - sampanie de bun venit la sosire, bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, Duminica brunch cu sampanie, gustari seara tarziu, toate produsele alimentare si bauturile in snack baruri, sucuri proaspete de fructe in timpul micului dejun si in Vitamin Bar, toate bauturile locale si standard de import, inghetata, cafea, ceai la barurile de la piscina si plaja, restaurante A'La Carte cu rezervare in avans (un singur restaurant - o singura data intr-un sejur – a doua rezervare este contra cost) . Room service este gratuit intre orele 24.00 - 06.00. Bufet dietetic, bufet vegetarian si bufet pentru copii sunt disponibile in restaurantul principal. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux importate, coniacuri VSOP, trabucuri, vinuri speciale, bauturi din import in restaurantele A'La Carte. Copiii sub 15 ani au acces doar in restaurantul cu specific turcesc.

Facilitati: restaurant principal Gusto – tip bufet, restaurante A'La Carte: Lalezar (preparate din bucataria turceasca si barbeque), Zuma (bucatarie Orientul Indepartat), Mia Mensa (preparate din bucataria italiana), Museum (preparate din bucataria franceza), DaVinci (preparate din carne, selectie de vinuri), Helen (preparate din bucataria greceasca), Tequila (preparate din bucataria mexicana), Pescador (restaurant pescaresc), baruri in diferite zone din complexul hotelier care servesc atat bauturi locale si de import, Disco club, Cinema. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, centru comercial, internet si jocuri pe calculator, salon de coafura, rent a car, baby sitting. Conexiunea la internet Wi-Fi este disponibila gratuit in tot hotelul.

Plaja: Hotel cu plaja privata de pietricele si nisip, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape si saltele gratuite.

Sport si divertisment: piscine exterioare si interioare, piscina pentru copii, piscina de relaxare numai pentru adulti, Aqua Park, tobogan la piscina interioara, centru de fitness, sauna, baie turceasca, baie de aburi, terenuri de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, darts, sporturi nautice nemotorizate, Fun Fair pentru copii (cu program). Contra cost: echipamente si lectii de tenis, Pilling, masaj, SPA si salon de infrumusetare, sporturi nautice motorizate si cursuri de scufundari.
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri si spectacole seara, muzica live, cinema, nopti tematice si nopti de gala. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

DELPHIN IMPERIAL

de la
3255  3055 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate