Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Lara, la o distanta de 11 km de aeroportul Antalya si la 15 km de centrul orasului Antalya.
www.delphinhotel.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Lara, la o distanta de 11 km de aeroport si la 15 km de centrul orasului Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total 481 camere: 385 camere standard (26-30mp, paturi twin sau matrimonial, max 2+2pax), 75 camere duplex family (47mp, la primul etaj un dormitor cu pat matrimonial + un pat single, o baie cu dus, la etajul superior doua paturi single, o baie cu cada, doua balcoane, max 4+1pax) si 4 camere pentru persoane cu dezabilitati. Toate camerele au baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, seif, mini bar (bauturi racoritoare, apa, bere, alune, ciocolata realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, LCD TV satelit, canale de muzica, balcon sau terasa. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit.

Camere speciale: pentru cuplurile aflate in luna de miere exista 1 Pink Moon Suit (80mp, camera decorata in culoarea roz, dormitor cu pat rotund, living, spatiu de servit masa, spatiu de relaxare, Jacuzzi, toaleta, vedere la mare, servicii VIP, fara balcon), 11 Deluxe Family (85mp + 60mp terasa, hol, dormitor cu pat matrimonial, baie cu Jacuzzi, living cu canapea, spatiu de servit masa cu bar, vedere la mare, sezlonguri pe terasa, servicii VIP, max 2+1pax), 1 King Suit (80mp, camera rotunda, doua paturi matrimoniale, baie, living, vedere la mare, sezlonguri pe terasa, servicii VIP, max 2pax, fara balcon), Black Suit (80mp, toata camera este decorata in culoarea negru, doua paturi matrimoniale, canapea, baie cu Jacuzzi, vedere la mare, servicii VIP, fara balcon).

SERVICII:
Ultra All Inclusive – sampanie de bun venit, fructe si vin in camera la sosire, bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari tarzii, pranz, gustari dupa amiaza, prajituri, ceai, cafea, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice, bauturile standard din import, room service intre orele 24.00-06.00, restaurant A’la Carte – rezervare in avans si o singura data pe sejur (a doua rezervare este contra cost), bufet dietetic, bufet pentru copii in restaurantul principal. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium din import, bauturile speciale, vinurile imbuteliate, room service intre orele 06.00-24.00.

FACILITATI:
Restaurant principal – tip bufet, pranz, cina, resturante A’la Carte: Le Kebab -turcesc, Blue Fish – pescaresc, Pekin – chinezesc, Margarita – mexican, Dolce Vita – italian, Teppenyaki – japonez, Dragon – Sushi & Tai; baruri in diferite locatii din hotel, Disco club. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, curatatorie, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator, rent a car, coafor, salon de infrumusetare, centru comercial. Conexiunea Wi-Fi este disponibila in lobby in mod gratuit.

PLAJA:
Plaja privata cu nisip, umbrele de soare, prosoape de plaja, sezlonguri gratuite.

SPORT si DIVERISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, o piscina de relaxare pentru adulti (copiii sub 15 ani nu au acces), tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, volei, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, sporturi nautice nemonotorizate. Contra cost: centru SPA & Wellness, masaj, bowling, nocturna pentru terenurile de tenis, sporturi nautice motorizate, biliard, cursuri scufundari.
Programe de divertisment cu echipa de profesionisti in timpul zilei si seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani cu diferite activitati si programe variate pe tot parcursul zilei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

DELPHIN DIVA HOTEL

de la
2534  2129 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 19.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate