Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aceste este fostul Alatimya Hotel.
www.crystalhotels.com.tr

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer, la 54 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Un numar total de camere: 501 in doua cladiri principale si 9 blocuri "Apart". Camere standard (24mp, max 2+1pax), camere standard cu paturi supraetajate (24mp, o camera cu pat matrimonial si paturi suprapuse, baie, max 2+2pax), camere de familie F1 (38mp, max 4pax, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax), camere Junior Terrace (24mp, un dormitor, o baie, terasa mare, max 2pax), camere familiale cu paturi suprapuse (38mp, un dormitor cu paturi suprapuse, un alt dormitor cu pat matrimonial, o baie, max 4+1pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, sistem de aer conditionat central, telefon direct, mini-bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), seif, parchet laminat, conexiune la internet Wi-Fi, TV prin satelit si canale de muzica , balcon.

Servicii:
Ultimate All Inclusive - tip bufet pentru mic dejun , mic dejun tarziu, pranz, gustari dimineata si dupa amiaza, prajituri, ceai si cafea, cina, cina tarzie; toate bauturile locale si standard de import alcoolice si non alcoolice,restaurantele A'la Carte cu rezervare in prealabil disponibile o singura data pe sejur (copiii sub 7 ani nu au acces). Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale de import, toate bauturile imbuteliate, sucurile de fructe proaspete, room service, bauturile energizante, bauturile alcoolice de import in intervalul orar 01.00-10.00.

Facilitati:
Restaurantul principal Caretta tip bufet, restaurante A'la Carte: Octopus – Sea food, Turkish A’la Carte, Roma (Italian), La Fiesta (Mexican), baruri pe plaja, lobby bar, patiserie. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, magazine, baby sitting, coafor, telefon, fax, colt internet si jocuri pe calculator, rent a car.

Plaja:
Plaja privata cu pietris, sezlonguri, umrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
Hotelul dispune de piscina interioara si exterioara atat pentru adulti cat si pentru copii, topogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, baschet, mini fotbal, volei pe plaja, gimnastica, tenis de masa. Contra cost: sporturile nautice, nocturna pentru terenul de tenis, centrul spa, masaj si biliard.
Programe de divertisment in timpul zile si spectacole seara. Mini-club pentru copiii cu varste intre 04-12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

CRYSTAL AURA BEACH

de la
1132  971 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate