Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

CLUB HOTEL SERA – 5* - LARA - ANTALYA
www.clubhotelsera.com.tr

LOCALIZARE
Hotelul este localizat in regiunea Lara - Antalya, la 12km de aeroportul Antalya.

CAMERE
Numarul total de camere este de 550.
258 de camere Elegance Standard, 140 de camere Club Standard (18-32m², max 2+1pers in Elegance si max 2pers in Club), 64 camere Park Hotel Sera Standard (18m², localizate in spatele complexului, in gradina, max.2pers), 71 camere Family Suite (Cladirea Elegance sau Club – 25-40m², doua dormitoare conectate, o baie, max.3pers), 3 camere Deluxe Suite (56m², un dormitor, o sufragerie, doua bai, max.2+2pers), 3 camere Superior Suite (120m², max.2+2pers – doua dormitoare, doua bai, o sufragerie), o camera Ottoman Palace Suite (400m², max.4pers), si 9 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, uscator de par, aer conditionat, telefon cu linie directa, mini bar(apa si sucuri, re-stocat zilnic), seif (gratuit), TV satelit cu programe de muzica, balcon normal sau francez (camerele Elegance se afla in cladirea principala, camerele Club in cladirea din gradina, pe drum catre coasta, camerele Park sunt in spatele complexului).

SERVICII
Ultra All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic-dejun tarziu, gustari, pranz, gustari de dupa-amiaza, ceai si cafea, cina si gustari de seara/noapte. Restaurantele a la carte se rezerva in avans si doar o data pe sejur de o saptamana, toate bauturile locale si standard de import alcoolice sau non-alcoolice, mini bar in camera gratuit.
Ne-incluse in concept: Toate bauturile de import de lux, cele imbuteliate, vinuri speciale, energizante.

FACILITATI
Restaurant principal Royal pentru bufetul deschis, Restaurante A la Carte, Olive (Mediteranean), Safran (Turcesc), Restaurant Mongolez, snack bar langa piscina si pe plaja, baruri in zona complexului, disco bar. Serviciile medicale, baby-sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, jocuri PC/Internet, shopping centre, stilist, inchirieri masini, conexiunea wi-fi – contra cost

PLAJA
Plaja privata cu nisip si platforma are sezlonguri, umbrele, prosoape si saltele gratuite

SPORT&ENTERTAINMENT
Piscine outdoor si indoor pentru adulti si copii, tobogane de apa, centru fitness, bai turcesti, sauna, terenuri de tennis, basket si volei gratuite
Toate sporturile de apa, masaj, solar, bowling si biliardul sunt contra-cost.
Programe de animatie in timpul zilei si spectacole de seara, mini-club pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

CLUB HOTEL SERA

de la
1394  1303 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.04.2025 - 19.04.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate