Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.clubhotelfalcon.com.tr

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 247 camere, dispuse in 4 cladiri. Sunt 243 camere standard (2+1 persoane), 2 family rooms (maxim 4 persoane), doua camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au balcon, vedere la mare sau la gradina, baie privata, dus, aer conditionat central, telefon direct, mocheta, mini bar (la sosire sucuri naturale, apoi reumplut zilnic cu apa), seif, TV satelit si canale de muzica.

SERVICII:
All inlcusive: bufet la micul dejun, mic dejun tarziu, fast food in snack restaurant, pranz, prajituri, ceai si cafea dupa amiaza, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice, restaurante A’ la carte cu rezervare in prealabil, o data pe sejur. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, suc natural de fructe, inghetata, cafea turceasca, toate bauturile imbuteliate, toate bauturile in Disco Club, room service.

FACILITATI:
restaurant principal, restaurant A’ la Carte cu specific turcesc, snack bar la piscina, lobby bar, bar pe plaja, Turkish Café, Nargile Salon. Contra cost sunt: doctor, baby sitting, spalatorie si uscatorie, internet café si jocuri pe calculator, telefon, fax, shopping center, rent a car.

PLAJA:
Hotelul are plaja cu stanca si platforma, sunt 152 de trepte pana la plaja, sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscina de exterior cu sectiune pentru copii, tobogane, centru fitnes, baie turceasca, camera cu aburi, terenuri de tenis, mini fotbal, volei, tenis de masa. Contra cost sunt: nocturna pentru terenul de tenis, biliard, masaj, sporturi nautice, centru de scufundari. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si seara. Mini club pentru copiii intre 4 si 12 ani.


CAZARE: Hotelul dispune de un numar total de 247 camere, dispuse in 4 cladiri. Sunt 243 camere standard (2+1 persoane), 2 family rooms (maxim 4 persoane), doua camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au balcon, vedere la mare sau la gradina, baie privata, dus, aer conditionat central, telefon direct, mocheta, mini bar (la sosire sucuri naturale, apoi reumplut zilnic cu apa), seif, TV satelit si canale de muzica.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

CLUB HOTEL FALCON

de la
2045  1713 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.07.2024 - 05.08.2024 | transport cu avionul | plecare din IASI
Verifica disponibilitate