Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.baruthotels.com

LOCALIZARE :
Hotelul se afla in regiunea Kumkoy, la 3 km de orasul Side si la 60 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Camerele sunt localizate in cladirea principala de hotel si in cladirea anexa. Numarul total de camere din hotel este de 328: 176 camere standard (33mp, un dormitor, o baie, max 3pax), 23 camere Junior suits (45-50mp, toate camerele sunt la etaje superioare, camere mai spatioase decat cele standard, balcon mare, max 2pax), 23 camere family (45-50mp, doua dormitoare despartite cu usa glisanta, o baie, max 4pax) si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. In cladirea anexa sunt doua tipuri de camere: 49 camere deluxe family suite (47mp, doua dormitoare separate, o baie, max 4pax), 54 Big residence (60mp, doua dormitoare separate + un living cu chicineta si loc de servita masa, max 5pax). Toate camerele au balcon, baie privata cu dus si uscator de par, aer conditionat, telefon direct, parchet, seif, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), TV satelit si canale de muzica, internet WI-FI.

SERVICII:
Ultra All inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari si ceai dupa-amiaza, cafea, prajituri, inghetata, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale si cele standard din import alcoolice si nealcoolice, restaurant A'la Carte cu rezervare in prealabil. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale din import, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate si room service.

FACILITATI:
Restaurant principal Palmiye tip bufet, restaurante A'la Carte: Mimoza (Far East), Akasya (international), Petunya (turcesc), baruri la piscina, pe plaja, lobby bar, patiserie, disco bar. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, coafor, centru comercial, curatatorie si spalatorie, centru SPA si de infrumusetare, rent a car.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, squash, tenis de masa, minigolf, volei pe plaja. Contra cost: masaj, sporturi nautice, centrul SPA & Wellness, nocturna pentru terenurile de tenis, biliard.
Program de animatie si divertisment in cursul zilei, competitii la plaja si la pisicna, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani. Pentru copiii cu varste intre 00-2.99 ani exista conceptul Bary Star Baby: interfon pentru bebelusi, masinute, olite, cosmetice speciale, lotiune pentru copii, incalzitor de biberoane, servetele, scaune inalte la restaurant - este oferit gratuit la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

BARUT HOTELS ARUM

de la
2026  1858 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.11.2024 - 09.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate