Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.baiahotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Lara , la 15 km de aeroportul din Antalya si la 17 km de centrul orasului.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 399 camere, din care 359 camere standard (28- 40 m², 2+2 pers.), 26 camere family (45m², 2 camere cu usa de legatura, max.4 pers), 6 camere suit (45m², 1 living,1 dormitor, max.2 pers), 3 camere Deluxe suit si 1 King suit, 6 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au baie proprie cu cada, uscator de par, sistem central de aer conditionat, telefon direct, mini bar (reumplut zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere), seif, TV satelit si canale de muzica, mocheta, balcon.

SERVICII:
Ultra All Inclusive - bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei si seara, guatari si bauturi 24h, toate bauturile locale si cele standard de import alcoolice si non alcoolice, sucul natural de fructe la micul dejun, mini bar cu bauturi racoritoare, apa si bere reumplut zilnic, inghetata dupa-amiaza. Nu sunt incluse: bauturile de lux de import, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucul natural de fructe servit in afara micului dejun, room service, restaurantele A’la Carte cu rezervare in prealabil (se percepe o taxa suplimentara pentru rezervare).

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet deschis, restaurante A’la Carte: 40 Fishers (cu specific pescaresc), Ginza (cu specific chinezesc), La Salsita (cu specific mexican) si Scalini (cu specific italienesc), baruri in cadrul complexului hotelier. Cu plata sunt: serviciile medicale, spalatoria si curatatoria, coaforul, telefonul, faxul, internetul si jocurile la computer, centrul comercial, serviciile rent a car.

PLAJA:
Plaja este privata, de nisip, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, Aqua Park, terenuri de tenis, baschet, volei, volei pe plaja, sporturi nautice nemotorizate, gimnastica, baie turceasca, sauna, Jacuzzi. Sporturile nautice motorizate, iluminarea nocturna pentru terenurile de tenis, bowlingul, biliardul, masajul si centrul SPA sunt cu plata. Se organizeaza program de divertisment in timpul zilei la piscine si pe plaja, competitii, spectacole seara, mini club pentru copiii cu varste cuprinse intre 4-12 ani cu programe speciale in timpul zilei si seara.


LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Lara , la 15 km de aeroportul din Antalya si la 17 km de centrul orasului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

BAIA LARA

de la
1986  1813 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate