Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

http://www.aydinbeyhotels.com.tr/

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Evrenseki, la 15 km de Side si Manavgat si la 60 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 359 camere: 311 camere standard (26mp, max 2+1pax), 48 camere Family (32mp, doua dormitoare separate, o baie, max 2+2pax). Toate camerele au baie privata cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zolnic cu bauturi racoritoare si apa), seif, TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat, balcon.

SERVICII:
Ultra all inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustare dimineata, pranz, dupa amiaza prajituri, cina, gustare la miezul noptii, restaurante A`la Carte cu rezervare in prealabil si o singura data pe sejur, bauturi de bun venit, toate bauturile locale si unele importate alcoolice si nonalcoolice. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, bauturile de lux din import, narghileaua si room service.

FACILITATI:
Restaurant principal, restaurante A`la Carte: Turkish, Italian, Mexican, Mediterranean (pescaresc), Asia (bucatarie Far East), Barbeque, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, baby sitting, coafor, telefon, fax, internet si jocuri de calculator, magazine, rent a car. Internetul WI-FI in zona de lobby este gratuit.

PLAJA:
Plaja privata de nisip si pietricele, sezlonuri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, tenis de masa, gimnastica, volei pe plaja. Contra cost: sporturile nautice, biliard si bowling, centrul de frumusete, centru SPA, masajul.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara spectacole, o data in 14 zile Gala Dinner. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 la 12 ani.

Nota: RENOVAT 2014.
LOCALIZARE: Hotelul este amplasat in regiunea Evrenseki, la 15 km de Side si Manavgat si la 60 km de aeroportul Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

AYDINBEY KING'S PALACE

de la
1953  1776 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate