Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in regiuneaTurkler, la 25 km tde Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya.
www.aydinbeyresorts.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Turkler, la 25 km de Alanya si la 110 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total de 345 camere: 310 camere standard (20mp, un dormitor si o baie, max 2+1 pers.), 35 camere family bungalow(44mp, 2 dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4 pers) si 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada si uscator de par, sistem “split” de aer conditionat, telefon direct, minibar (la sosire apa, apa minerala si bauturi racoritoare, apoi realimentat zilnic numai cu apa), seif, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii:
Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari, ceai, cafea, prajituri, gustari seara, toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice in intervalul orar 10.00 – 24.00, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, inghetata dupa amiaza in Mini Club, numai bauturi locale in Disco Club. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, toate bauturile imbuteliate, sucul natural de fructe, room service.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte - turcesc si pescaresc, lobby bar, bar la piscina si bar pe plaja. Contra cost: servicii medicale la cerere, baby sitting, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi este gratuita in lobby.

Plaja:
Plaja este privata, de nisip cu pietricele, cu sezlonguri si umbrelute gratuite. Prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: sporturile nautice, biliardul, salonul de infrumusetare, masajul si cenrul Spa. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii, spectacole seara, mini club pentru copiii cu varste intre 04 – 13 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

AYDINBEY GOLD DREAMS

de la
1170  487 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate