Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.asiabeachresort.com

ASIA BEACH RESORT – 5* - OBAGOL - ALANYA

!!! NOU IUNIE 2016

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Obagol la 5km de centrul orasului Alanya si la 135km de aeroportul Antalya.

CAZARE:
In total are 320 camere. Camere standard (28m²- 41m², un dormitor, o baie, max.3+1 pers), camere Family cu paturi suprapuse (39m², un dormitor, o baie, max.3+1pers), camere Family suit (58 – 74m², doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.5+1 pers), Camere Honey moon suit (46-62m², un dormitor cu Jacuzzi, o baie, max.2 pers). Toate camerele au baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon, mini bar (apa si racoritoare, reumplut zilnic), fierbator pentru cafea si ceai, seif, TV LCD satelit si canale de muzica, internet WI-FI gratuit, cu balcon/ fara balcon.

SERVICII:
Ultra all inclusive – bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, dupa amiaza ceai si cafea, gustari seara tarziu, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale si cele standard din import intre orele 10.00 – 24.00, inghetata in Patisserie, Restaurantele A’la Carte sunt cu rezervare in prealabil o data pe sejur, racoritoarele la barul de la plaja intre orele 10.00 – 17.30. Nu sunt incluse: bauturile speciale din import, sucul natural, cocktail- urile speciale, room service, toate bauturile imbuteliate.

FACILITATI:
Restaurantul principal – se servesc mesele tip bufet, restaurantele A’la Carte – Mexican, Italian, lobby bar, bar pe plaja. Servicii medicale, baby sitting, spalatorie si serviciu pentru calcarea hainelor, telefon, fax, internet corner, magazine, coafor, rent a car sunt cu plata. Internet WI-FI gratuit.

PLAJA:
Plaja privata de nisip cu sezlonguri, umbrelute si prosoape de plaja - gratuit. Hotelul are tunel de acces subteran catre plaja.

SPORT si DIVERTISMENT:
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si cu sectiune pentru copii, tobogane, centru fitnes, baie Turceasca, sauna, baie cu aburi, volei pe plaja, tenis de masa. Cu plata sunt: sporturile nautice, masajul, centrul SPA & Wellness , biliardul si jocurile pe calcuator, bowling.
Programul de divertismet in timpul zilei, diverse competitii la piscina si pe plaja, seara diverse show-uri. Mini Club pentru copii intre 04 – 12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

ASIA BEACH RESORT HOTEL

de la
1513  1307 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate