Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.amaraworld.com

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Tekirova, la 18 km de Kemer si la 75 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numar total camere 702 camere: 273 camere standard deluxe (40mp, situate in cladirea Deluxe, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 17 camere triple deluxe (63mp, situate in cladirea Deluxe, doua dormitoare cu usa de conectare, un living, o baie, max 3+1pax), 5 camere Deluxe family (70mp, situate in cladirea Deluxe, doua dormitoare cu usa de conectare, o baie, max 4pax), 7 camere Deluxe Suit (80mp, situate in cladirea Deluxe, un dormitor, living , camera de studiu, bucatarie in unele dintre aceste camere, o baie si terasa, max 3pax), 374 camere standard Club (40mp, situate cladirea Club, un dormitor, o baie, dressing si balcon, max 2+1pax). Toate camerele sunt cu baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, sistem de aer conditionat centralizat (cu program de lucru in functie de conditiile meteo), telefon direct, conexiune la internet WI - FI, maxi bar (apa, bauturi racoritoare, bere, bautura energizanta, lapte, ciocolata, nuci, chips-uri realimentat zilnic), cafea si ceai, ceainic, seif, covor sau podea ceramica, halat de baie si papuci de casa, TV LCD prin satelit si balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - bauturi de bun venit la sosire (sampanie si limonada pentru copii), servicii de masa 24h, tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina, gustari noaptea tarziu, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si de import, suc de fructe proaspete la micul dejun, bufet dietetic, bufet pentru copii, inghetata in timpul zilei, mancare pentru bebelusi in timpul zilei la Baby Club, sucuri de fructe proaspete la bar Vital, restaurante A'la Carte (Taverna, Sombrero, Mediterranean cu rezervare in avans). Nu sunt incluse in concept: bauturile premium din mport, coniac VSOP, vinurile speciale de import si locale, toate bauturile imbuteliate, restaurantele A'la Carte (Dolce Vita, Casanova, Pescatore, Zen Asia, Dolce&Sogno Steak House, restaurant pe plaja Poseidon), room service si "lunch box".

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte - Dolce Vita (serviciu special cu muzica live), Casanova (fructe de mare, muzica live), Pescatore (pescaresc, muzica live), Zen Asia (Orientul Indepartat, muzica live), Taverna (grecesc, muzica live), Sombrero (mexican, muzica live), Mediterranean (muzica live), Dolce&Sogno Steak House (VIP Lounge), restaurant pe plaja Poseidon, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, colt internet, jocuri pe calculator, salon de coafura, rent a car, magazine.


Plaja: Hotel plaja privata de pietris si nisip, ?ezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja sunt gratuite. Pavilioanele private sunt cu rezervare in prealabil si contra cost.

Sport Si divertisment: piscine In aer liber Si de interior pentru adulti si copii, o piscina cu apa de mare, tobogane, baie turceasca, sauna, baie de aburi, camera de relaxare, centru de fitness, terenuri de tenis, baschet, volei, volei pe plaja, mini fotbal, tenis de masa, gimnastica. Contra cost: ??sporturi nautice, centru SPA & Wellness, masaj si tratamente de infrumusetare, scoala de scufundari, calarie, lectii private.
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri cu echipa de profesionisti, spectacole speciale seara, muzica live, petreceri. Leo Kids Club - mini club pentru copii cu sectiuni pentru diferite grupe de varsta de la 0 - 16 ani cu programe speciale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

AMARA DOLCE VITA

de la
2551  2185 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 26.04.2024 - 03.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate