Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.alvadonna.com

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Gundogdu, la 55 km de aeroportul Antalya si la 20 km de centrul orasului Manavgat.

Cazare: Hotelul are un numar total de 308 camere repartizate in 6 cladiri: 244 camere standard (27mp, max 2+1pax), 62 camere family (34mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 2+2pax), camere Royal Suit (85mp, doua dormitoare, living, doua bai- una cu Jacuzzi, max 4pax). Toate camerele au baie proprie, cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, seif, mini-bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere - realimentat zilnic), fierbator pentru ceai si cafea, internet Wi-Fi, TV LCD prin satelit si canale de muzica, balcon. Camerele pot avea vedere la mare sau uscat.

Servicii: Ultra all inclusive - 24.00h servicii de masa, bauturi si fructe la sosire, bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina si gustari noaptea tarziu, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, ceai, cafea, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun, inghetata. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import Premium, vinurile speciale locale si din import, toate bauturile energizante si bauturile imbuteliate, restaurantele A'la Carte cu rezervare in prealabil, room service, narghilea.

Facilitati: Horizons - restaurant principal tip bufet, bufet pentru copii, bufet dietetic, restaurant langa piscina, gustari la barul de langa plaja, restaurante A'la Carte: Anatolia (turcesc), Capri (italian), Taka (pescaresc) sunt disponibile cu rezervare in avans, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, telefon, fax, internet cafe, baby sitting, jocuri pe calculator, coafor, spalatorie, magazine, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi este gratuita in tot hotelul.

Plaja: plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private pe plaja sunt contra cost si necesita rezervare in avans.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park (pentru adulti si separat pentru copii), centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, terenuri de tenis, mini fotbal, baschet, volei, volei pe plaja. Contra cost: salon de frumusete, centru Wellness & SPA, sporturi nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, lectii de tenis, bowling, biliard.
Program de divertisment cu echipa de profesionisti. Programul se schimba in fiecare zi, pe o perioada de doua saptamani. In timpul zilei sunt diferite concursuri, seara spectacole. Mini Club pentru copii intre 04 - 12 ani si Junior Club pentru 13 – 16 ani, programe speciale in timpul zilei si seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT

de la
1348  1141 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate