Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Alba Resort este un hotel pe malul mării, înconjurat de grădini situat în zona Colakli, la 10 km de Manavgat și la 6 km de orașul istoric Side, cu o gamă largă de magazine locale, baruri și restaurante. Aeroportul din Antalya este la 55 km de complex.

Descriere:

Pentru cei care nu se pot abate de la entuziasmul plajei de culoarea albastra nesfarsita a Mării Mediterane, snack barul pune la dispozitie gustari usoare si diverese bauturi pe parcursul zilei.

Localizare:

Situat chiar pe coasta marii, hotelul se afla la 65 km de centrul orasului Antalya, la 55 km de aeroportul Antalya, la 8 km de Side si la 13 km de Manavgat.

Website:

https://www.albahotels.com.tr/royal/

Facilitati hotel:

Resortul dispune de restaurant principal, 2 restaurante a la carte cu specific italian si mediteranean, snack bar, pool bar, lobby bar, disco bar. Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, terenuri de tenis, volei pe plaja, mini fotbal, centru fitness, baie turceasca, sauna, mini golf. Servicii contra cost: masaj, centrul SPA si infrumusetare, toate sporturile nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentul pentru tenis, bowling, biliard si camera de jocuri. Plaja privata de nisip si pietricele, sezlonguri si umbrele de soare gratuite, prosoapele de plaja sunt cu depozit. Conexiunea Wi-fi la plaja este contra cost.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu pardoseala cu mocheta, balcon, aer conditionat central, seif, mini bar gratuit, TV LCD, incalzitor electric de apa, set de ceai si cafea, telefon, cada si uscator de par. Camerele au vedere la mare sau la gradina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie