Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Alan Xafira Deluxe Resort a fost construit in anul 2014 si dispune de o suprafata totala de 45.000 mp. Acest resort ofera facilitati si conditii excelente de 5 stele tuturor turistilor ce aleg sa isi petreaca vacanta aici.

Descriere

Alan Xafira Deluxe Resort a fost construit în 2014 și dispune de o suprafață totală de 45.000 mp.

Localizare

Hotelul este situat in Alanya, la aproximativ 350 m de plaja privata (acces prin pasaj subteran cu shuttle bus gratuit) si la 100 km de Aeroportul din Antalya.

Website

http://www.xafiradeluxeresort.com/

Facilitati hotel

Hotelul Alan Xafira Deluxe dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, piscina exterioara, piscina interioara, tobogane de apa, 5 baruri, internet (in lobby), centru Spa, fitness, sala de conferinte, teren de tenis, animatie, sezlonguri si umbrele la plaja si la piscina. Facilitatile sunt binevenite pentru parinti, care se pot relaxa in voie, in timp ce copii se bucura de distractiile oferite.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu: baie cu dus, TV satelit, uscator de par, internet Wi-Fi (contra cost), seif (gratuit), balcon, aer conditionat centralizat, mini-bar, room service.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

XAFIRA DELUXE RESORT & SPA